Advertisement

Giveaway sempoi by mrsfara.

Assalamualaikum wbt....

Giveaway sempoi by mrsfara. | Hai hai hai... tengah santai-santai ni join giveaway lagi. Adik kita ni mengadakan giveaway sempena birthday blognya yang ke 2 tahun. Tahniah dik.... korang kalau nak join klik je kat banner tu....




 http://mrsfara.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html



Syaratnya pun senang je....
1) Semestinya Warganegara Malaysia
2) Follow  Blog mrsfara
3) Like Page Kosmetik Murah
4) Follow instagram Oh Farra
5) Jangan lupa buat 1 entry khas bertajuk "Giveaway sempoi by mrsfara" dan backlink banner diatas ke entri GA fara.
6) Last sekali tinggalkan link URL giveaway yg korang join kat komen.

Hadiahnya memang mantopppp... apa lagi, jom kita memeriahkan giveaway ni. kita support each other. Ok laling, sekian dulu... wassalam....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

1 Comments

  1. Hai Cik la.. Good luck. sy dari segmen yang sama.

    ReplyDelete