Advertisement

Ammar dah lima bulan!

AMMAR DAH LIMA BULAN! 21 hb 2 hari tu genap my Ammar 5 bulan. Kejapnya masa berjalan. Rasanya macam baru je cikla berjuang kat dalam labour room melahirkan si cinonet ni. Pastu, berkampung pulak dekat wad hampir 3 minggu. Memang banyak dugaannya. Walau apapun, cikla bersyukur sebab my Ammar sihat, aktif dan membesar bagai johan. Yeaahhhh. Masuk 5 bulan my Ammar dah pandai meniarap dah. Itu pun memula macam terkial-kial gak dia. Kelakar pun ada. Akhirnya berjaya jugak. Bravo my son! Hehe...

Ammar dah lima bulan!

Ammar dah lima bulan!
Ammar dah lima bulan!

Tengoklah dalam gambar tu. Punyalah dia berusaha sehabis mungkin. Sampai tertonggeng-tonggeng. Ada sekali tu, dah tak boleh nak meniarap. Nangis. Hehe. Comel je anak ibu ni...

Ammar dah lima bulan!
Ammar dah lima bulan!

Tadaa... Berjaya juga. Tapi kalau ikutkan my Ammar ni kira lambat meniarapnya. Kalau kakak-kakaknya 4 bulan dah boleh meniarap. 9-10 bulan dah berjalan. Tapi memang lasak time tu.....

Ammar dah lima bulan!
Ammar dah lima bulan!

Inilah cinonet cikla. Isnin lepas pergi checkup 5 bulan, alhamdullilah semua ok. Berat naik, 6.9kg. Semoga anak ibu membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. Jadi anak kebanggaan ibu ayah. Sayang adik. Muahhhhh ciked. Oppss. Tacing plak.

Post a Comment

0 Comments