16 May 2020

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.

Cikla ingat lagi, dulu masa kecik-kecik pernah gak terpengaruh kalau tanam habuk asahan pensel tu nanti tumbuh pokok duit. Time tu semualah nak percaya, gigih lepas asah pensel pegi tanam. Pastu tu boleh pulak pegi tunggu pokok tu sampai  tumbuh. Ngeekk sungguh!

Sekarang bila fikir balik, mana logiknya kan bole tumbuh pokok duit. Kalau macam tu senang, semua orang pakat tanam habuk pensel tu je. Ramai dah jadi jootawann. Kalau nak buat art macam kat bawah ni bole laa.

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 


Ehh, korang dulu masa kecik ada 'kepercayaan' karut gak ke? 

Kredit karya: Marta Alt├ęs/foto: martaltes.com &  Meghan Maconochie/foto: boredpanda.com

1 comment:

Disclamiers

Ini adalah blog peribadi. Semua perkongsian di dalam blog ini adalah untuk simpanan dan rujukan pemilik blog pada masa akan datang. Perkongsian yang dipaparkan adalah dari pendapat peribadi dan sebahagiannya adalah dari sumber yang telah dinyatakan pemilik asalnya. Komen yang berbau negatif akan dipadam serta merta.