Advertisement

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.

10 IDEA KREATIF SIMPLE DARI HABUK ASAHAN PENSEL YANG OWSEM. Cikla ingat lagi, dulu masa kecik kecik pernah gak terpengaruh kalau tanam habuk asahan pensel tu nanti tumbuh pokok duit. Time tu semualah nak percaya, gigih lepas asah pensel pegi tanam. Pastu tu boleh pulak pegi tunggu pokok tu sampai  tumbuh. Ngeekk sungguh!
Sekarang bila fikir balik, mana logiknya kan bole tumbuh pokok duit. Kalau macam tu senang, semua orang pakat tanam habuk pensel tu je. Ramai dah jadi jootawann.
Kalau nak buat art macam kat bawah ni bole laa.

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 

10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem.
10 idea kreatif simple dari habuk asahan pensel yang owsem. 


Ehh, korang dulu masa kecik ada 'kepercayaan' karut gak ke? 😜

Kredit karya: Marta Altés/foto: martaltes.com &  Meghan Maconochie/foto: boredpanda.com

Post a Comment

1 Comments