Sembelit dan ibu dalam pantang ni memang tak dapat dipisahkan kan? Ditambah dengan luka bersalin tak elok lagi la bertambah seksa.

Nak makan ubat sembelit sebarangan takut lak efek susu untuk babyWalau dah cuba makan sayur. Walau dah cuba makan limau sunkis tapi tetap payah jugak nak keluar.

Kang teran kuat sangat kang lain pulak jadinya kan.

Korang jangan la risau. Sekarang ni banyak je cara mudah dan selamat. Minyak urut moden MMG kan ada. Minyak urut moden MMG ada kandungan MINYAK KAYU PUTIH yang boleh bantu  sangat untuk sistem pencernaan ibu-ibu tu. 

Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu.
Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu. 


Nak guna pun senang sangat. Sapu-sapu je secara membulat dekat area perut sehingga atas ari-ari tu. Sapu jugak dekat pinggang, bawah pelipat kaki dan tapak kaki tu. 

Slowly korang akan rase MERESAP ke dalam kulit tu. Erpp erpp angin  keluar atas bawah tu. Perut yang memulas tu cepat je bertindak balas tau. 

Rasa LEGA dan PUAS sesangat. Badan ni jangan citer la segarnya macam baru lepas balik dari spa.

Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu.
Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu. 

Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu.
Ibu dalam pantang sembelit? MMG boleh bantu. 

Bau wangi LAVENDER tu ala-ala aromaterapi sungguh tau. Badan pun  rasa hangat-hangat manja je. Elok sangat la nak elak badan jadi sejuk time berpantang tu. 

Ibu ibu nak cuba ke tu. Boleh sesangat harga pun mampu milik tau. 

Nak ooooder boleh klik SINI