Advertisement

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.

AWAKADA SIMPTOM RESDUNG? JOM IKHTIAR DENGAN MINYAK URUT MODEN MMG. Korang, cikla nak tanya. Siapa yang selalu bersin-bersin terutama pada waktu pagi, lepas tu area hidung mata semua gatal siap dengan berair dan pedih? Ada sesetengahnya pulak, muka habis kena 'serang' dengan cik jerawat. Sadis sungguh aihh.

Haaa, kalau korang nak tau itulah salah satu simptom resdung tau. Resdung ni kalau  dibiarkan lama-lama sampai jadi kronik memang bahaya sangat kesan dia. Sebab boleh effect dekat otak. Iyelahkan, otak kan duduk dekat dengan area sinus so memang berisikolah kuman resdung yang beranak pinak bercucu cicit nak merebak ke situ. Ada kes sampai boleh bawa maut tau. Allahu. Minta dijauhkanlah. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

So, sesiapa yang ada simptom yang cikla dok cerita tadi tu, eloklah korang berjaga-jaga. Ikhtiar apa yang patut, paling tak pun korang dapat kurangkan simptom dia pun dah syukur alhamdullilah. Jangan biar sampai melarat baru gelabah cipan nak rawat. Masa tu nak menyesal pun tak guna dah. Huhu.

Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. Nak guna pun mudah je, just picit sedikit MMG pada hujung jari lepas tu ratakan di sekitar zon-T muka bermula dari bahagian atas kening dan batang hidung. Korang boleh juga letak dekat leher dengan dada sikit, sebab ia boleh bantu lancarkan pernafasan korang. InshaaAllah. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

Di samping korang ikhtiar dengan MMG, rasanya korang kena jaga makan juga. Elak ambil makanan yang boleh jadi trigger kepada masalah korang tu. 

Serius dulu cikla pun selalu pagi-pagi selsema bersin semua, tapi sejak cikla guna MMG ni alhamdulillah boleh dikatakan sangat jarang kena selsema apatah lagi bersin.

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG.
Awak ada simptom resdung? Jom ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. 

<Untuk order atau sebarang pertanyaan, klik link berikut 

Post a Comment

0 Comments