01 December 2018

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018.

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018. | Assalamualaikum wbt. Bulan November sudah pun melabuhkan tirainya semalam. Sebelum tu, sorry eh korang sebab cikla lambat umum top commentator untuk bulan November ni. Hampir-hampir terlupa sebenarnya.

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018.
Gambar diubahsuai dari carian Google. Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018. 

So, macam biasa kita tengok dulu siapakah yang berada di list top 10 untuk top commentator bulan November lepas...

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018.
Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018. 

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018.

So, macam biasa cikla akan guna khidmat random.org untuk memilih seorang top commentator pilihan bulan November. Jom check!

Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018.
Pengumuman top commentator pilihan cikla untuk bulan November 2018. 

So, blogger Maria Firdz terpilih. Tahniah! Macam biasa, please WhatsApp ke 017 3815843 dengan menaip top commentator dan jenis talian (MAXIS, DIGI, CELCOM, ALTEL, UMOBILE, DLL) untuk mendapat hadiah topup rm10.

Kepada yang tak terpilih, mungkin rezeki korang next time! Sekali lagi, cikla nak ucapkan terima kasih sebab selalu berkunjung dan meninggalkan komen  di blog ini...

A million thanks ya!

5 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.