05 December 2018

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah! | Assalamualaikum wbt. Kisah throwback lagi. Hehe. Actually, cikla sedang nak mengosongkan memori telefon yang penuh dengan gambar-gambar. So, simpan dekat bloglah kan. Mana nak simpan lagi. Ye tak? 

Kali ni cikla nak share gambar kenangan kakak Batrisyia pulak. Alhamdullilah, sesama peperiksaan akhir tahun tempoh hari, dia telah berjaya menduduki tempat ke 2 dalam kelas dan darjah. Syukurlah. Walaupun menurun satu tangga dan hadiah yang dia dapat pun kurang sikit dari tahun lepas, tapi oklah tu kan masih dalam list top 5 best student. 

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Masa majlis tu, cikla tak ambil gambar banyak sangat. Inilah seadanya... 

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!
Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Gambar bawah : Kakak Batrisyia semasa menerima hadiah. Siap dapat trofi lagi. Bertambah lagi koleksi trofi yang ada dalam almari. Hehe! 

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!
Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!
Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!
Kisah throwback : Kakak Batrisyia naik pentas ambil hadiah!

Semoga terus kekalkan kecemerlangan. Jangan asyik nak main je. Makin naik darjah, pelajaran pun makin mencabar...

Good luck anak!

2 comments:

  1. Tahniah kakak batrisyia. Semoga terus berjaya

    ReplyDelete
  2. Tahniah Batrisyia
    Semoga jadi anak cemerlang

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.