03 January 2019

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. | Assalamualaikum wbt. Hi gaisss. Maaf kah, kali ni lambat pulak cikla umum top commentator untuk bulan Disember 2018. Bukan apa, untuk pengetahuan korang, buat masa ni cikla agak busy sikit. Macam-macam nak kena settle.

Tengok, blog pun dah terabai ni. Adoii haii... 

So, macam biasa untuk memilih siapakah yang bertuah menjadi top commentator blog ini untuk Disember tahun lalu, cikla gunakan khidmat random.org. 

Jom check.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.  

Jom kita tengok dulu list top ten pengomen tegar blog picisan ini.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.
Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. 

Ok, encik random.org sila jalankan tugas anda.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.
Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. 

Yeaaayyy, no.5 terpilih. Tahniah. So, macam biasa, cepat-cepat wasap ke 017 3815843 untuk menuntut hadiah.

Pada yang tak terpilih, mungkin rezeki korang lain kali eh. 

Walau apa pun, thanks sangat-sangat sebab selalu singgah blog cikla dan tak lupa tinggalkan komen.

Muah ciked!

8 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.