Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.

By Cikla Shahril - January 03, 2019

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. | Hi gaisss. Maaf kah, kali ni lambat pulak cikla umum top commentator untuk bulan Disember 2018. Bukan apa, untuk pengetahuan korang, buat masa ni cikla agak busy sikit. Macam-macam nak kena settle. Tengok, blog pun dah terabai ni. Adoii haii. So, macam biasa untuk memilih siapakah yang bertuah menjadi top commentator blog ini untuk Disember tahun lalu, cikla gunakan khidmat random.org. 

Jom check.


Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.  


Jom kita tengok dulu list top ten pengomen tegar blog picisan ini.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.
Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. 

Ok, encik random.org sila jalankan tugas anda.

Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla.
Top Commentators untuk Disember 2018 pilihan cikla. 

Yeaaayyy, no.5 terpilih. Tahniah. So, macam biasa, cepat-cepat wasap ke 017 3815843 untuk menuntut hadiah. Pada yang tak terpilih, mungkin rezeki korang lain kali eh. Walau apa pun, thanks sangat-sangat sebab selalu singgah blog cikla dan tak lupa tinggalkan komen.

Muah ciked!

  • Share:

You Might Also Like

8 Orang yang komen.