#10yearschallenge haha terjebak jugak.

By Cikla Shahril - January 21, 2019

#10YEARSCHALLENGE HAHA TERJEBAK JUGAK. Cikla agak semua dah tau kan pasal #10yearschallenge ni kan. Dah viral pun dekat fb. Boleh dikatakan semua menyahut cabaran. Cikla pun tak terkecuali. Rasa macam tercabar jugaklah nak buat. Haha. Tapi sebenarnya lebih kepada 'suka-suka' je pun. Takde tujuan lain pun sebenarnya. Cari punya cari gambar yang sesuai, maka inilah hasilnya.

#10yearschallenge haha terjebak jugak. 

#10yearschallenge haha terjebak jugak.
#10yearschallenge haha terjebak jugak. 

Amacam? Sama ke tak? 10 tahun kot, mesti ada perubahan kan walaupun sikit. Tahun 2009 tu cikla dan suami baru berusia 27 tahun. La ni dah 37 tahun pun. Wajah semakin di mamah tua. Ececehhh.

Apa pun, cikla bersyukur kerana sudah 10 tahun cikla melayari bahtera rumahtangga bersama suami tercinta. Dalam tempoh tu, tipulah kan kalau cikla cakap takde perselisihan faham, gaduh gaduh manja, merajuk dan macam-macamlah. Pendek kata, suka duka asam garam pahit manis alhamdullilah semua cikla dah rasa.

Bersyukur sangat sebab Allah masih panjangkan jodoh kami sampai  ke hari ni. Dan Semoga Allah panjangkan jodoh kami sehingga ke Jannah. Aamin. Emm, 2009 baru kawin. 10 tahun kemudian, anak dah 4.

  • Share:

You Might Also Like

6 Orang yang komen.

  1. Alhamdulillah...memang tengah hot 10yearschallenge ni CikLa.

    ReplyDelete
  2. Wahh terjebak juga naaa... 😂😂 ok arr tu yg brubah sb guna spek je, lain still maintain

    ReplyDelete
  3. Masih maintain
    Semoga bahagia berkekalan

    ReplyDelete
  4. wah cikla maintain je badan. best nya ^_^

    ReplyDelete
  5. Wah.. maintainlah cikla.. ohsem tu.. sama je..

    ReplyDelete
  6. wah... 10 years da. alhamdulillah.
    moga hingga ke jannah ye :)

    ReplyDelete