Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.

By Cikla Shahril - January 03, 2019

MINYAK URUT MODEN MMG PANTAS MELEGAKAN RASA TAK SELESA IBU MENGANDUNG. I tell you gaiss, ibu peknen yang dah start masuk trimester kedua mulalah 'perasaan' jadi tak tentu rasa. Tapi, ada sesetengahnya awal trimester pertama pun dah rasa 'teruk' dah. Betul?

Loya plus mual plus pening-pening lalat plus mabuk. Macam-macamlah. Morning sicknesses bak kata oghang puteh. Ai taulah sebab ai dah rasa dah dulu. 4 kali babe! Ibu yang pernah peknen, tau lah macam mana nak handle situasi macam ni kan. Tapi, macam mana ibu yang first time peknen? Omaigad, dah tentu rasa macam-macam, argghhh. Beradoiii adoiii ajelah kan. Aaaa dugaan.

Jangan risau ibu-ibu sekalian, korang dah boleh tersinyum riang sebab ada minyak urut moden MMG yang boleh membantu korang. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Bila start rasa lenguh kaki, sengal pinggang, sakit tapak kaki, even kalau kaki korang bengkak pun InshaAllah MMG boleh bantu korang rasa lega sesangat. Yang paling best adalah, minyak urut moden MMG ni boleh digunakan masa dalam berpantang juga.

What? Iye, korang boleh ganti pilis atau sapu dekat badan korang untuk bagi hangat je. Orang dalam pantang ni kan kena hangat je, tak mau sejuk. Sebelum pakai stoking tu sapu MMG dekat tapak kaki. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Tengok, serba serbi dia bantu kan. Best ke best?

<<Berminat untuk order klik link wasap berikut : www.wasap.my/60173815843/nakMMG>>

  • Share:

You Might Also Like

4 Orang yang komen.