Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.

By Cikla Shahril - January 13, 2019

BABY CHANCO, MODEL CILIK TUAH BERAMBUT LEBAT. Hi korang. Lama cikla tak membebel dekat blog kesayangan cikla ni. Agak bersawang jugalah blogku ini. Lately, agak bizi sikit dengan rutin harian dan kerja baru cikla. Siapa yang follow cikla dekat fb dengan Instagram mesti tau kot apa yang cikla tengah 'kerjakan' sekarang. Hehe.

Ok, cerita pasal baby Chanco ni, actually cikla 'ternampak' adik ni dekat dalam paper hari ni. Terus macam, eh ehh comelnya budak ni. Rambut dia tu. Geram. Terus usha IG dia, perghhh, memang banyak gambar comel-comel dia. Pandai betul dia posing depan kamera walaupun kecik lagi. Anak jepun yang baru berusia setahun ni semakin popular bila dia menjadi salah satu wajah menerusi jenama Pantene. Semua orang tau kan jenama shampoo terkenal tu. Bertuah badan kan.  Jom tengok gambar comel baby Chanco ni.

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Korang boleh terjah IG baby Chanco di SINI kalau nak tengok banyak lagi gambar comel dia.

Kredit ruangan Global, Metro Ahad. Kredit gambar SINI.

  • Share:

You Might Also Like

2 Orang yang komen.

  1. lebatnya rambut..comel!

    ww.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. alololo comel!
    bertuah la badan parents nyer.
    dpt melabur utk education Chanco hasil peragaan rambutnya.

    ReplyDelete