13 January 2019

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. | Assalamualaikum wbt. Hi korang. Lama cikla tak membebel dekat blog kesayangan cikla ni. Agak bersawang jugalah blogku ini. 

Lately, agak bizi sikit dengan rutin harian dan kerja baru cikla. Siapa yang follow cikla dekat fb dengan Instagram mesti tau kot apa yang cikla tengah 'kerjakan' sekarang. Hehe.

Ok, cerita pasal baby Chanco ni, actually cikla 'ternampak' adik ni dekat dalam paper hari ni. Terus macam, eh ehh comelnya budak ni. Rambut dia tu. Geram.

Terus usha IG dia, perghhh, memang banyak gambar comel-comel dia. Pandai betul dia posing depan kamera walaupun kecik lagi.

Anak jepun yang baru berusia setahun ni semakin popular bila dia menjadi salah satu wajah menerusi jenama Pantene. Semua orang tau kan jenama shampoo terkenal tu. Bertuah badan kan.

Jom tengok gambar comel baby Chanco ni.

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat.
Baby Chanco, model cilik tuah berambut lebat. 

Korang boleh terjah IG baby Chanco di SINI kalau nak tengok banyak lagi gambar comel dia.

Kredit ruangan Global, Metro Ahad. Kredit gambar SINI.

2 comments:

  1. lebatnya rambut..comel!

    ww.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. alololo comel!
    bertuah la badan parents nyer.
    dpt melabur utk education Chanco hasil peragaan rambutnya.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.