8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

By Cikla Shahril - January 07, 2019

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! | Assalamualaikum wbt. Wooo, 8 Juta pageview ooo. Tahniah kc. Betul-betul membakar semangat ni. Nak kejar awakkk. Hihi.

So, sempena dengan pageview blog beliau ke 8 Juta lebih tu, kc buat segmen bloglist. Korang dah join ke? Kalau belum, Moh lerrr join reramai. Kasi gegar segmen adik comel kita ni. Harharhar.

Nak join klik banner di bawah. 

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!
8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Oh ye, kc meminta idea untuk dia menulis apa-apa jugak topik dalam blog ni. So, fikir punya fikir cikla rasa nak awak tulis pasal tip nak tulis entri tapi takde idea. Haha. Ok tak, ok tak.

Oh ye, segmen berlangsung sehingga 26 Januari ni. Memang banyak masa lagi nak join. 

Selamat bersegmen korang. 

  • Share:

You Might Also Like

11 Orang yang komen.

  1. Mudah2an tersenarai dalam bloglist nanti

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya. datang segmen yang sama. Salam perkenalan.. :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  3. goodluck #jmbelog

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  4. tahniah juga dari kami di http://www.azhan.co

    ReplyDelete
  5. Good luck! :)

    Jom join segmen ni jom! https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  6. good luck :)
    8 juta????
    aida nak capai 1 juta pun makan tahun :) ha ha

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete