07 January 2019

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! | Assalamualaikum wbt. Wooo, 8 Juta pageview ooo. Tahniah kc. Betul-betul membakar semangat ni. Nak kejar awakkk. Hihi.

So, sempena dengan pageview blog beliau ke 8 Juta lebih tu, kc buat segmen bloglist. Korang dah join ke? Kalau belum, Moh lerrr join reramai. Kasi gegar segmen adik comel kita ni. Harharhar.

Nak join klik banner di bawah. 

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!
8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Oh ye, kc meminta idea untuk dia menulis apa-apa jugak topik dalam blog ni. So, fikir punya fikir cikla rasa nak awak tulis pasal tip nak tulis entri tapi takde idea. Haha. Ok tak, ok tak.

Oh ye, segmen berlangsung sehingga 26 Januari ni. Memang banyak masa lagi nak join. 

Selamat bersegmen korang. 

11 comments:

  1. Mudah2an tersenarai dalam bloglist nanti

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya. datang segmen yang sama. Salam perkenalan.. :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  3. goodluck #jmbelog

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  4. tahniah juga dari kami di http://www.azhan.co

    ReplyDelete
  5. Good luck! :)

    Jom join segmen ni jom! https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  6. good luck :)
    8 juta????
    aida nak capai 1 juta pun makan tahun :) ha ha

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.