Alhamdullilah, segmen ni dah pun berakhir semalam. Syukurlah, masih ada juga yang sudi join dan memeriahkan segmen kali ni. Thanks korang. So, inilah masa yang ditunggu-tunggu. Apa lagi, kalau bukan keputusan segmen. Betul tak? Dah dah, malas nak cerita panjang kita semak siapakah yang terpilih itu. Jom semak!

Keputusan adalah menggunakan khidmat random.org.

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2018/04/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://www.rasadantips.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus&utm_campaign=aynora+nur&m=1


http://ejulz.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://thekaellaaaa.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://www.shikinrazali.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://itsnurulnajihah.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1
Tahniah kepada pemenang. Cikla akan letakkan link blog korang dalam bloglist ye. So, kenalah rajin update blog. Barulah semangat orang nak singgah blog korang kan.

Pada yang tak terpilih, takde rezeki korang kali ni. InshaAllah, mungkin segmen akan ada rezeki korang pulak menang.

Tapi janganlah serik singgah dan komen pulak ye lepas ni.