Cikla just nak membebel jap je. Hari-hari iklan, tapi orang like komen macam sendu je ekau tak give up ke? Hari-hari kepochi pasal barang yang ekau juai, tapi orang dok baca tanpa perasaan, ekau tak penat ke? Hari-hari ekau dok ngadap barang yang ekau juai tu tersusun indah orang tak pinang pun, ekau tak rasa frust ke?

Eh eh, jappp.

Tipu ahhh kan kalau tak rasa smuaaa macam kat atas tu, tapi tapi tapi itulah penguat semangat kita untuk terus terus terus usaha buat yang terbaik. 

Buat je tanpa toleh belakang. Buat je tanpa mengeluh.

Buat je tanpa merungut dan alasan itu ini. Rezeki Allah yang beri, tugasss kita usaha dan doa.

The 'kunci' is, buat je!

Positifnya seorang peniaga online.
Positifnya seorang peniaga online. Kredit Google. 

Tanyalah orang yang dah berjaya, apa yang dorang lalui untuk sampai ke tahap yang dorang ada skang. Confirm mesti ada 'crite' di sebaliknya. Tak kiralah ekau juai apa pun, berusahalah berdoalah. Peduli apa kata orang. Yang positif kita ambil, yang negatif kita tinggalkan. 

Jom berubah, positifkan diri. InshaAllah, kejayaan pasti milik kita. Aamin.