Advertisement

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz.

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. | Assalamualaikum wbt. Wah... Papaglamz buat segmenlah. Macam menarik je. Sebelum tu, mari kita baca apa kata Papaglamz yang glamz ni...

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. 


Assalamualaikum semua. Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!



Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.





2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


3. FOLLOW BLOG Papaglamz.com

4. Buat satu entri yang bertajuk: "Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz"

5. Copy paste coding kat bawah ni:

6. Publish entri korang dan share link korang diruang komen entri segmen (Klik Disini)
Mudah je kan? Selamat bersegmen. 

10 Peserta BERTUAH bakal mendapat Sampul Duit Raya EXCLUSIVE by PAPAGLAMZ beserta HADIAH MISTERI dari Papaglamz.com. 

Jom jom jom cepat join.....!!!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

.  

Apa lagi korang, jomlah join. Segmen berlangsung dari 27/5/2017 sampai 10/6/2017 je tau. Cepat-cepat join... Manalah tau ada rezeki nak merasa hadiah misteri. Hihi. Lagipun, bukan sahaja dapat manfaat dan pahala sebab kita berzikir, hadiah pun dapat. Menarik kan. 

Selamat bersegmen...  

Post a Comment

5 Comments

  1. Wkmsalam.
    Segmen yang bermanfaat

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen CikLa..segmen 2 in 1..pahala dapat..hadiah dapat..:) ameen.

    ReplyDelete
  3. Asslaamualaikum

    Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

    TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0176141393

    Nama:
    Alamat:
    Nombor phone:

    Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

    ReplyDelete
  4. Maaf. Wassap sy di talian 1096141393

    ReplyDelete
  5. 0196141393 ni yg betul ☺️

    ReplyDelete