Advertisement

Sweet moments: Hari Raya 2014!

SWEET MOMENTS : HARI RAYA 2014! Apa khabar korang semua? Cikla harap semuanya sihat happy selalu. Mood raya pun masa membara lagi kan? Walaupun dah 8 hari dah. Maybe ada sesetengahnya dah start buat open house. Masa untuk menjamu sahabat handai dan kaum keluarga. Ala, bukan selalu pun kan. Boleh dikatakan setahun sekali. Hehehe. Sebenarnya cikla saja nak share moments indah cikla dan keluarga masa hari raya minggu lepas. Baru dan nak jenguk blog ni. Akhir puasa dan awal syawal aritu memang tak menyempat nak menengok blog dan update apa-apa. Busy bebenor katakooo. Hehe. Kunun2 la. Dah dah. Moh kita....

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Sweet moments: Hari Raya 2014!
Sweet moments: Hari Raya 2014!

Sweet moments: Hari Raya 2014!
Sweet moments: Hari Raya 2014!

Haaa... Kita mulakan gambar selfie bersama keluarga cikla ye. Yang pakai kopiah putih tu abah cikla... Yang pakai tudung coklat tu mak cikla.... Dan yang selain dari dinyatakan diatas adalah adik2 cikla (yang lelaki pakai cap yang bongsu dan yang pakai tudung merah tu adik cikla yang keempat)....

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Seterusnya... Selfie bersama hubby dan anak2 plak.... Hehehe... Berposing aje kejenya....

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Sweet moments: Hari Raya 2014!

Yang ni plak selfie bersama akak iparku, dan yang selfie dengan hubby cikla tu suami akak hubby cikla (biras cikla la)..... Adoiihaii. Memang raya tahun ni macam penat sikit. Badan sakit2. Lagi2 beraya dengan "membawa perut". Memang mencabar. Belum lagi menghadap kerenah anak2. 

Dugaan tu.

*korang pun mehlah kongsi gambar masa raya aritu.... Hehe.... Saja2....

Post a Comment

8 Comments

  1. meriahnya selfie2 raya..lya tak sempat lagi nak up entri raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he.. Ni lah masanya nk posing2... He he slmt hari raya lya... ^_^

      Delete
  2. meriahkan raya mesti berselfie n wefie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah masanya nak berposing... Sblm ni kita ni pemalu tau.... Mehla kongsi moment raya cik Mimi lak...

      Delete
  3. Amboi..sempat lagi selpie2. Hik3
    Tak sabar tunggu baby lam perut tu keluar. Mungkin jdik antu selfie gak. Hehee..gurau je.

    ReplyDelete