Tengok skit tajuk tu. Hehe. Apa kemendalah tu. Bukan taknak tapi tak reti tu. Sebenarnya, cikla saje nak bagitau (tetibe je kan) yang cikla memang teringin nak join kalau-kalau ada blogger yang buat segmen or giveaway, tapi sejujurnya cikla memang tak reti. 

Dah tu macam best tengok yang menang, dapat hadiah gempak-gempak. Lagipun cikla baru je dalam dunia blog ni, tak belajar lagi camne. Tambah-tambah plak, cikla selalu online atau update guna hp. So macam payah skit.

Bukan taknak, tapi tak reti!

Kesimpulannya, cikla harap janganlah deme deme mengata cikla ni sombong or tak nak take part. Tapi, cam gitulah ceritenya. Hehehee. Oklah, sekian dulu luahan hatiku. Ceewaahhh. Dah dah, pi tidoq. Selamat malam.

*Sebelum tidoq jangan lupa basuh kaki, baca doa naaa. Suweettt dream.