Advertisement

Bukan taknak, tapi tak reti!

BUKAN TAKNAK, TAPI TAK RETI! Hai semua. Tengok skit tajuk tu. Hehe. Apa kemendalah tu. Bukan taknak tapi tak reti tu. Sebenarnya, cikla saje nak bagitau (tetibe je kan) yang cikla memang teringin nak join kalau2 ada blogger yang buat segmen or giveaway, tapi sejujurnya cikla memang tak reti. Dah tu macam best tengok yang menang, dapat hadiah gempak2. Lagipun cikla baru je dalam dunia blog ni, tak belajar lagi camne. Tambah2 plak, cikla selalu online atau update guna hp. So macam payah skit.



Kesimpulannya, cikla harap janganlah deme2 mengata cikla ni sombong or taknk take part. Tapi, cam gitulah ceritenya. Hehehee. Oklah, sekian dulu luahan hatiku. Ceewaahhh. Dah dah, pi tidoq. Selamat malam.

* sebelum tidoq jangan lupa basuh kaki, baca doa naaa. Suweettt dream. 

Post a Comment

6 Comments

  1. tak apa lah Cik La, kak ana pun jarang join,kalau join pun sebagai sokongan buat rakan2 dan adik2 blogger yg selalu bersama kak ana..lama2 pandailah nanti tu... :)

    ReplyDelete
  2. Takpe janji tetap sokong menyokong sesama kita...

    ReplyDelete
  3. ooo bru tau..xpe blaja sket sket

    ReplyDelete