Advertisement

Mengatasi loya dan muntah semasa hamil.

MENGATASI LOYA DAN MUNTAH SEMASA HAMIL. Ibu hamil dan loya atau muntah berpisah tiada. Hehe. Amboi, ayat. Macam ye ye je kan? Tapi, bagi cikla memang ada benarnya. Kebanyakan ibu mengandung mesti melalui saat-saat macam ni. Cikla sendiri pun mengalaminya. Memang perit.

Tapi kan, inilah kepayahan dan pengorbanan yang ibu kena hadapi yang akan menjadi kenangan yang tak dapat dilupakan. Terutama bagi ibu yang mengandung anak pertama. Sweet memory. Touching lak. So, cikla nak share beberapa tips yang mungkin dapat mengurangkan atau menghilangkan rasa loya ibu-ibu ye....

Mengatasi loya dan muntah semasa hamil.

Mengatasi loya dan muntah semasa hamil. Sumber Google.

Cikla harap tips ni akan memberi sedikit sebanyak panduan dan pengetahuan kepada ibu mengandung khasnya.

Sumber: Facebook.com

Post a Comment

2 Comments

  1. Dulu.mse pregnant nk elak loya selalu knyah biskut kering...asam xelok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asam mmg tak elok. Tp itulah yg leg buat kita rasa selesa skit... Msm2 manis gitu..

      Delete