"Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan anak sedaraku. Allah selamatkan kamu, yeahhhh. " 

Siap ada yeahhh lagi, tetibe. Wokehlah, walaupun birthday anak sedara cikla ni esok tapi mak sedaranya ni punya excited nak wish awal-awal, siap dedicated lagi kat sini, hehe. Tanggal 30hb April 2012 lahirlah baby ala-ala kejepunan ni kat dunia yang fana ni. Mak pak nya bagi nama Nurul Iman Safiyyah. Budak ni actually sebaya dengan puteri cikla yang kedua. Cuma beza bulan je.

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku..... Gambar  masa iman baru pandai meniarap.

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku..... Gambar iman sekarang... going to 2 years old.

Gambar-gmabar kat bawah ni lak gambar budak ni dengan puteri-puteri cikla. Posing aje ler kejenye. 

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku.....

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku.....

Ayong nak wish Hepi Birthday to you. Moga menjadi anak yang solehah dan menjadi anak kebanggaan ibu dengan ayah. Jangan nakal-nakal. Luv u. 

Bulan Mei ni lak berderet birthday. Puteri cikla dua orang tu dan tak lupa gak Mr Hubby my darling too. Kenyang makan kek nih, hehe.