Advertisement

Happy birthday anak sedara ku.....

HAPPY BIRTHDAY ANAK SEDARA KU... "Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan anak sedaraku... Allah selamatkan kamu... yeahhhh...".... (siap ada yeahhh lagi.. tetibe).... wokehlah..... walaupun birthday anak sedara cikla ni esok tapi mak sedaranya ni punya excited nak wish awai2.. siap dedicated lagi kat sini... hehe. Tanggal 30hb April 2012 lahirlah baby ala2  kejepunan ni kat dunia yang fana ni. Mak pak nya bagi nama Nurul Iman Safiyyah. Budak ni actually sebaya dengan puteri cikla yang kedua.. cuma beza bulan je.... 

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku..... Gambar hiasan ihsan Mr. Google.

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku..... Gambar  masa iman baru pandai meniarap.

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku..... Gambar iman sekarang... going to 2 years old.

Gambar2 kat bawah ni lak gambar budak ni dengan puteri2 cikla..... posing aje ler kejenyeeee......

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku.....

Happy birthday anak sedara ku.....
Happy birthday anak sedara ku.....

Oklah.... ayong nak wish Hepi Birthday to you... moga menjadi anak yang solehah dan menjadi anak kebanggaan ibu dengan ayah. Jangan nakal2..... luv u... sekian lah.. wassalam...

**Nota Kaki: Bulan Mei ni lak berderet birthday... puteri cikla dua orang tu dan tak lupa gak Mr Hubby my darling too..... kenyang makan kek nih... hehehe....

Post a Comment

2 Comments