15 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa.

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa. | Assalamualaikum wbt. Alamak, Siqah buat giveaway. Dengan syarat yang senang, hadiah best pulak tu memang rugilah kalau tak join kan. Apa lagi, nak join klik banner di bawah tu...

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa.
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa. 

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa. 

Giveaway berlangsung dari 13 April sehingga 13 Mei 2018. Wow, sebulan tu. Memang takde alasanlah kalau tak sempat nak join kan. Manalah tau kot murah rezeki menang hadiah best. Cikla macam berkenan dekat duck scarf tu. Macam cantik je, macam comel je... Harap ada rezeki, hehe. Amin.

Mengenai blog Siqah, bagi cikla blog awak dah ok sangat. Putih bersih, kemas dan yang paling penting loading cepat. Keep writing dear... Never stop ok. 

Pada yang lain, jom join giveaway ni cepat-cepat. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapalah yang tau. Kan kan kan...

Good luck korang!

16 comments:

  1. Singgah sini.. All the best cikla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sha sudi singgah. Thanks again for the wish...

      Delete
  2. TQ CIk La join giveaway Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welkam siqah. Semoga ada rezeki cikla nanti. Hehe...

      Delete
  3. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. good luck.datang dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hi.. cm singgah dari GA yg sama. Good luck ye.. :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  8. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Salam singgah dari GA yang sama :)
    All the best ya!

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  12. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.