24 August 2017

# contest

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89. | Assalamualaikum wbt. Sejujurnya, sebelum ni cikla tak pernah beli atau pakai face mask ni tau. So, manalah tau kot-kot cikla menang giveaway ni boleh try kan. Korang yang belum join, jom join sama. Lagi ramai lagi best. Kalau nak join, klik banner di bawah.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.


FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

Syaratnya pun senang. Just follow aje. Giveaway berlangsung dari 22 Ogos 2017 hingga 5 September 2017. So, seandainya cikla terpilih memenangi giveaway ni, cikla nak pilih hadiah ni..

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89
FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89. 
Hadiah 3: Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask Bye Bye 'Tired Eyes'

Good luck pada yang join. Semoga murah rezeki kita semua ye... Amin...

7 comments:

  1. good luck sis...dari GA yang sama :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    ReplyDelete
  2. hi! singgah dari segmen yang sama. good luck :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.