Advertisement

Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com.

SEGMEN 24 JAM BLOGLIST #41 MIALIANA.COM. Wah wah wah. Dah lama gila rasanya cikla tak join segmen. Berzaman rasanya. Hihi. Permulaan bulan Julai ni kita mulakan dengan join segmen jer la. Korang yang belum join, jom join. Kita support sis Mialiana. 


Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2021 di MiaLiana.com bermula pada 10.30 pagi 1/7/2021 sehingga 10.30 pagi 2/7/2021. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com / Like Fanpage MiaLiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #41 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog MiaLiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Julai 2021.

** jom support Mia Liana....


Post a Comment

8 Comments

  1. Selamat bersegmen cikLa.

    ReplyDelete
  2. Wah,nak join jugaklah.Harap2 sempat.
    Syu pun ada buat pencarian bloglist.Jemput join okey https://syuderis.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen.. Salam singgah dari saya yang datang dari segmen yang sama...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-24-jam-bloglist-41-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Datang singgah dari https://www.aerill.com/2021/07/segmen-24-jam-bloglist-41-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. All the best Cik La. Lama betul tak singgah sini sejak nak komen asyik tak jumpa je. haha :)

    ReplyDelete
  6. salam. terima kasih sudi join segmen Mia. senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2021/07/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum....baru sempat singgah sini blogwaking time

    ReplyDelete