Advertisement

Kali pertama cikla cuba minyak urut moden MMG ni, ehh ehh...

KALI PERTAMA CIKLA CUBA MINYAK URUT MODEN MMG NI, EHH EHH... Bukak je tudung dia tu, masyaAllah semerbak. Bau lavender setaman orang kata. Wangi sangat bau dia. Memang tak terfikir and tak sangka la ada minyak angin yang wangi macam MMG ni. Bila picit keluar pulak 'isi' dia, Allahuakbar. Terus kompius pulak. Hurmm, ni minyak urut ke losyen johnson baby kaler pink tu? Bukan apa, struktur dia kaler pink pastel ala ala losyen baby tu. Tengok, automatik terus sapu kat dahi, batang hidung dengan tengkok. 

Fuhhh! Teruja teruihh.

Sapu sapu je terus meresap dalam masa tak sampai doploh saat. Terasa dowh. Tangan pulak tak melekit dan tak berminyak langsung. Uishh, kagum lagi. Lepas tu rasa sejuk sejuk kool dia pelan pelan mai dekat area yang cikla sapu tu. 

Syok giler wehh!

Dan start dari tu terus dah jatuh hati kat MMG nii. Nak nak pulak MMG ni serba serbi boleh guna. Dari sekecik kecik anak, sampai sebesar besar bapak. Hihi. 

Kali pertama cikla cuba minyak urut moden MMG ni, ehh ehh...
Kali pertama cikla cuba minyak urut moden MMG ni, ehh ehh...

Sekarang pun MMG dah bertambah ahli keluarga dengan bauan epal dengan timun bidara. Pilih jer mana berkenan. 

Ehh, korang dah ada MMG?

Post a Comment

2 Comments

  1. Wahh banyak nya koleksi cikla. Belum pernah cuba dan pertama kali dengar brand ni hehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi.tp tengok ramai share produk ni okay

    ReplyDelete