17 August 2017

# contest

Giveaway by LZ.

Giveaway by LZ. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Jom join giveaway ni. Hadiahnya best tau. Siap ada hadiah misteri lagi... Apa lagi, kalau nak join klik banner di bawah ni. 

Giveaway by LZ. 


Giveaway by LZ.
Giveaway by LZ. 

Semua syarat yang ditetapkan cikla dah follow dah. Dan sebagai melengkapkan syarat cikla, ini jawapan cikla untuk syarat yang kelima tu. 

Pendapat cikla mengenai blog 'Lady in the Red Planner' ni adalah:

"Blog yang kemas, tak berserabut dan yang paling penting cepat loading. Perkongsian dari blog ni juga menarik dan cara penulisan tuan punya blog ni jugak adalah sangat santai dan tak serius. Keep writing ya! "

So, pada yang belum join jomlah join cepat-cepat. Manalah tau ada  rezeki kan, hadiahnya memang sangat menarik. Giveaway berakhir pada 31/8/2017 dan pemenang akan diumumkan seminggu dari tarikh tutup giveaway... 

Apa lagi? Moh ler kita... Good luck pada yang join... All the best... 

3 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth & Selamat pagi jumaat cik la

    Semoga berjaya dan ada rezeki dalam giveaway ni

    Amin

    PS: Selamat bercuti hujung minggu juga

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.