20 August 2017

# contest

Giveaway Blog Bycikrenex.

Giveaway Blog Bycikrenex. | Assalamualaikum wbt. Jom join giveaway ni. Kalau nak join, klik pada banner di bawah.

Giveaway Blog Bycikrenex.


Giveaway Blog Bycikrenex.
Giveaway Blog Bycikrenex.


So, syaratnya pun senang je. Just follow aje. Cik Renex mencari 3 orang pemenang dan setiap pemenang akan menerima CASH RM10 + KEYCHAIN NAMA. Pemenang dipilih menggunakan khidmat random.org.

Best kan hadiahnya. Apa lagi, jomlah join ramai-ramai. Mana tau ada rezeki kan. Bak kata pepatah, 'tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tau...'

Giveaway berakhir pada 24 September 2017. 

Good luck pada yang join. Good luck  for me too....


26 comments:

  1. okay, nak join sekarang jugak! Good luck ye :D

    ReplyDelete
  2. awww, ade cash lagi haa. best of luck cikla

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM.
    DSYS
    https://jm2u.blogspot.my/2017/08/giveaway-blog-bycikrenex-24september2017.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih join.. all the best. :)

    ReplyDelete
  5. aira datang blogwalking dari GA yang sama :)

    http://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. done follow,please follow back :)
    dari segmen yg sama
    http://iyraacariyno.blogspot.my/2017/09/giveaway-blog-bycikrenex.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.