Happy bornday to me.

By Cikla Shahril - August 28, 2020

HAPPY BORNDAY TO ME. Alhamdullillah umurku bertambah setahun lagi. Ku panjatkan syukur kepadaMu atas nikmat ini. 

Perjalananku sepanjang usiaku ini memang banyak suka duka. Yang paling tak boleh lupa bila daku didiagnois kanser tiroid. Done total thyroidectomy pada 2017, done RAI (1 dose tinggi, 2 dose rendah), kini aku hanya perlu pergi appointment 6 bulan sekali. Walaupun, aku belum lagi diistigharkan free kanser, tapi daku bersyukur daku sihat. 

Thanks juga pada yang wish dan mendoakan yang baik baik buat diri ini. Semoga doa doa ini berbalik semula pada kalian. Aamin. 

Ehh, bulan ogos ni jugak birthday kak cik aka Nur Khayra Izzara yang ke-4 tahun. Kejap je rasa dah 4 tahun dah umur dia. Baru je kot rasa berjuang dalam LR nak bersalinkan kak cik. Bersalinkan dia ni tak susah sangat, semuanya dipermudahkan. Hurmm, dah besar dah pun kau nakk, dah ada adik pun.

Happy belated birthday anak ibu Nur Khayra Izzara. Moga membesar dengan sihat dan menjadi anak penyejuk hati ibu ayah. Aamin. 

  • Share:

You Might Also Like

5 Orang yang komen.

  1. Selamat hari lahir cikla :) semoga dipermudahkan rezeki dan kesihatan kembali membaik pulih :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday, semoga sihat2 selalu hendaknya!

    ReplyDelete
  3. http://discover2001.blogspot.com/

    ReplyDelete