07 August 2018

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba! | Cikla memang suka sangat bila tengok anak-anak perempuan bergaya dengan stail rambut yang macam-macam. Memang kreatif mak diaorang ni. Macam anak cikla, diaorang memang tak suka kalau digayakan begitu. Nak ikat rambutnya seketul pun dia dah sibuk nak buka, apatah lagi nak buat tocang-tocang.

Lagilah!

So, bagi mereka yang mempunyai anak perempuan lepas tu rambut pulak panjang mengurai boleh try buat tocang yang cantik ni. Bagi cikla, elok jugak buat tocang kan, sebab lebih kemas dan rambut jadi lebih rapi gitu. Tapi, elak dari mengikat terlalu kuat, sakit pulak kulit kepala budak tu kang. Jom tengok. Serius cantik tau!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!
10 stail fesyen rambut bertocang untuk anak perempuan yang ibu-ibu boleh cuba!

Cantik-cantik rambut anak mat salleh ni kan. Perang-perang semua. Selamat mencuba!

Kredit pinterest.com

8 comments:

  1. cantiknya.. tunggu baby kita besar.. boleh kot buat cm nie

    ReplyDelete
  2. nice,, semua lawoo lawoooo.. ekin x kahwin lagi,, boleh cuba dkt rambut sendiri jelah,, ahaha :D

    ReplyDelete
  3. Selalu anak dara sha ikat ekor kuda je senang.. kikiki..

    ReplyDelete
  4. semua cantik tapi kalau jenis tak duduk diam, memang hancur :P

    ReplyDelete
  5. olololo comeynya.. rambut lurus or ikal ok lagi. kalau rambut keriting alamak aih :D

    ReplyDelete
  6. rindu nyer dulu kala ikat rambut kak Nurin & syuhada.
    every morning and night melayan rambut diorang, cikla.
    skang Ijat, boy kan :)
    ikat pun tak boleh. lagi kan nak bertocang ha ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  7. Lwa2 semuanya... tp sy x pandai tocang2 mcm tu huhu

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.