29 August 2018

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. | Sesetengah perempuan suka kumpul anting-anting untuk dijadikan koleksi kesayangan mereka kan. Kadang-kadang, diaorang tak pakai pun. Beli dan simpan je. Mungkin sebab tengok anting-anting tu menarik dan comel, tu yang beli tu.

Cikla bukanlah peminat anting-anting, pasal telinga cikla ni pun tak beranting-anting. Haha. Masa kecil dulu ada jugalah bertindik. Tapi, disebabkan tak dipakaikan subang, lama-lama jadi sebu. Langsung tak beranting-anting. Masa kawin 9 tahun lepas, pakai anting-anting jenis ketip tu. Haha. Dah besar panjang pun takut nak tindik balik. Sakit ooo...

So, jom tengok koleksi gambar anting-anting yang pada hemat cikla tersangatlah comel dan menariknya...

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel.
Khas untuk peminat anting-anting, jom tengok koleksi anting-anting pelik tapi comel. 

Cantik kan? Rasa nak makan je. Haha...

Kredit SINI

3 comments:

  1. Haha siap lah tgk anting2 trus lapar 😅😅

    ReplyDelete
  2. hahahaha sesuai untuk food hunter ni

    ReplyDelete
  3. anting-anting aiskrim saya nak lah.hehehe..anting2 mcm ni pun ada ye.nanti nk g cri lah.comel kan.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.