Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

By Cikla Shahril - April 01, 2017

Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. | Assalamualaikum wbt... Dengan ini cikla mengisytiharkan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my sudah pun tamat. Thanks korang sudi support.

Oklah, tanpa membuang masa lagi, jom kita tengok keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. Macam biasa, cikla guna encik random.org untuk pilih. Siapakah yang bertuah itu...

Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.


Insha Allah, blog yang terpilih akan dimasukkan dalam bloglist secepat mungkin. Oh ye,  macam yang cikla bagitau cikla akan pilih seorang yang bertuah terima hadiah misteri. Untuk bersikap adil dan saksama, cikla guna khidmat random.org jugak.

So,  untuk penerima hadiah misteri sila emailkan detail nama, alamat dan no telefon (untuk makluman penghantaran hadiah) ke arinillalove82@gmail.com.

Tahniah pada yang terpilih...❤❤❤

  • Share:

You Might Also Like

11 Orang yang komen.

  1. Alhamdulillah, terkejut sungguh LZ sebab bertuah tersenarai sebagai pemenang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Terima kasih CikLa atas penganjuran segmen ini.. ๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang ❤

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum cikla...alhamdullilah mama terpilih ke...x sangka dpt hadiah misteri dr cikla...terima kasih cik la...nanti mama hantar detail yg diperlukan...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum cikla...mama dah emailkan detail yg diperlukan yer...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah menang :D

    tahniah pada para pemenang yang lain!

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada yang terpilih..

    ReplyDelete
  7. Woohoo. Alhamdulillah dapat masuk bloglist CIk La! Omg omg!

    eyja ada buat entri tentang keputusan ni,

    http://www.blogeyja.com/2017/04/i-won-ciklas-segment-woohoo.html

    ReplyDelete