Advertisement

Baby Ammar sudah 3 bulan...

BABY AMMAR SUDAH 3 BULAN... Untuk entri pertama tahun 2015 ni, cikla nak kongsikan cerita mengenai putera encem cikla ni. Ahmad Ammar Rizqie. Syukurnya baby Ammar sudah 3 bulan. Sekejap je masa berjalan. Masa timbang 3 bulan aritu berat baby Ammar ngam2 6 kilo. Kira oklah tu, walaupun tak naik banyak tapi graf berat-umur still cantik. Lagipun, baby ammar masih full breastfeeding....

Baby Ammar sudah 3 bulan...

Baby Ammar sudah 3 bulan...
Baby Ammar sudah 3 bulan...

Anak-anak cikla semuanya breastfeeding sampai 2 tahun. Syukurlah, dah rezeki mereka. Baby Ammar ni cikla berazam nak breastfeeding sampai 2 tahun jugak. InsyaAllah.

Nota kaki: Start bulan ni cikla akan update all about baby Ammar setiap bulan. Saja, boleh jugak dijadikan sebagai kenangan.. hehe.....

Post a Comment

2 Comments