Apa habaq hari ni? Cikla harap semuanya sihat naa. Cikla cam biasa je. Alhamdullilah sihat. Sebenarnya sat lagi cikla nak pergi amik kakak uci balik sekolah. Si adik tido pulak. Emm, tengah-tengah tunggu ni saje je belek-belek belog cikla ni. 

Lagipun cuaca sejuk giler arini. Mendung dan menyamankan. Dah macam kat genting highland lak. Burpppp.

Ok ok, mesti heran kan nape cikla tulis title macam kat atas tu. Buah cempedak. Sebenaqnya cikla saje je bagi gempak tulis title camtu. Kebetulan pagi ni cikla breakfast cempedak goreng tu yang tetibe rase cam best je letak dalam belog.

Cempedak oh cempedak...
Cempedak oh cempedak... Kredit Google. 

Buah cempedak ni memang fresh dari kebun bapak mertua cikla. Boleh dikatakan selalulah jugak cikla makan buah ni. Kadang-kadang dah naik jemu lak. Tapi apa nak buat, rezeki kan jangan ditolak. Cikla dah nak pergi amik my daugther balik sekolah. Kang lambat nangis lak dia. 

Selamat makan tengah hari. Have a great day ya'!