Advertisement

Macam tak larat je... adoiii....

MACAM TAK LARAT JE... ADOIII... Apa khabar hari ni? Korang dah lunch? Cikla kat sini tak berapa sihat la. Dua tiga hari ni macam tak larat je. Badan sakit2.. Tekak loya2. Bila bau makanan pun macam nak uwekk je. Ramai cakap ni simptom pregnant. Tapi cikla dah check dah. Result macam tak meyakinkan aje. Mana taknya, kalau pregnant, ada dua line yang very celar kat pregnancy test tu, tapi kes cikla ni lain skit. Satu clear, tapi lagi satu macam clear macam tak. Tu yang macam 50-50 je. Tapi masalahnye sekarang, simptom pregnant memang macam ada.

Macam tak larat je... adoiii....

Period lewat almost 2 weeks, dengan loya nak muntahnye. Adoii.. memang tak larat. Lagi teruk alahan dari pregnant sebelum ni. Badan lemah je. Kalau boleh nak baring je... tidoqq.... Cikla ada gak ask kawan cikla, Dr. Mcna. Dia doktor. Dia cakap kalau pregnancy test tu show weak result, consider positive result. Dia suruh check lagi 2 weeks, untuk comfirmkan.

Btw, cikla tak kisah lah. Kalau pregnant cikla terima dengan hati terbuka, begitu gak sebaliknya. Janji semuanya selamat dan ok. Jumpe lagi nanti. Ni pun ada rase nak uwekkkk lagi ni... Tatatititutuuuuu..... Waallahualam.....

Post a Comment

0 Comments