12 September 2017

# contest

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY.

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY. | Assalamualaikum wbt. Hai korang, korang dah join giveaway anjuran blogger popular ni? Hari ni last tau. Kalau nak join, jom cepat-cepat klik kat banner di bawah ni... 

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY. 


TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY.
TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY. 

Syaratnya pun senang je je. Just follow media sosial penganjur pastu bagi komen sikit dekat blog yang dinyatakan tu. Hadiahnya pun best best tau. 

Apa lagi, moh ler join. Lagi ramai lagi best. Meriah sekampung. Hihi. 

Good luck pada yang join and to me too... 

9 comments:

  1. Apa lagi tengku buatang. Bagi hadiah rm6,000000 sempena jadi multimilionare

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.. terima kasih yea sudi join Giveaway di blog Tengkubutang.com .. TB sangat-sangat hargai.. Alhamdulillah.. Giveaway telah TAMAT dan TB telah senaraikan list PESERTA yang join.. Jemput semak di --> http://www.tengkubutang.com/2017/09/senarai-peserta-tengkubutang-6-million.html .. kalau blog anda tercicir.. sila inform segera ya! InsyaAllah umum PEMENANG pada Hari Sabtu.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Semoga ada rezeki cikla nnti.. Amin.

      Delete
  3. tq sis sudi seinggah blog saya..best of luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.