Advertisement

Adik Aaira dah 6 bulan. Yeayy.

ADIK AAIRA DAH 6 BULAN. YEAYY. Fuh, dah seminggu tahun 2021 berlangsung, baru berkesempatan bukak blog ni. Awal awal tahun kekadang memang sibuk sikit, nak nak pulak sejak menceburkan diri dalam bisnes online ni. Macam macam benda nak plan, dan buat. 

Sebenarnya, nak cite yang adik Aaira dah 6 bulan dah hari ini. Kejap je masa berjalan. Pejam celik pejam celik dah besor dah semua. Ibu dia pulak rasa makin tua. Hihi. 

Adik Aaira dah 6 bulan. Yeayy.
Adik Aaira dah 6 bulan. Yeayy. 

Adik Aaira dah 6 bulan. Yeayy.
Adik Aaira dah 6 bulan. Yeayy. 

Dah masuk 6 bulan, maknanya dah boleh mula makan. Awal awal opkos bagi yang lembut lembut kan, macam bubur nasi la yang paling top. 

Apa pun moga adik Aaira terus sihat ye. 

Post a Comment

5 Comments

  1. comey nya, bulat mata hitam tu ^_^

    ReplyDelete
  2. bulatnyaa mata dia.. comey

    ReplyDelete
  3. Comelnya Aaira
    Bulat mata dia

    ReplyDelete
  4. Comel. Alhamdulillah. Semoga dihat selalu..

    Jom join GA sahabat kita ni :)

    https://ejulz.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  5. comel diaa mata bulat hehe

    ReplyDelete