Advertisement

Dah bersawang dah ini blog......

Dah bersawang dah ini blog...... | Assalamualaikum wbt..... Hai korang... Dah tido ke? Macam cikla, bila anak dah tido, apa lagi spent masa untuk diri sendiri pulak.... Time siang, terus terang memang takdan nak belek-belek blog ni.... Biasalah kan, surirumah. Kalau diikutkan memang kerja rumah tak kan abis... Sampailah nak tido, ada je....Huhu....

Sebenarnya sebelum ni Cikla berazam nak update entri paling koman pun satu hari satu entri.... Tapi memandangkan kadang-kadang masa memang betul-betul tak mengizinkan, memang terpaksa akur. Untuk pengetahuan korang, sekarang Cikla menjaga FIL Cikla yang sedang terlantar sakit. So, masa memang terhad sangat sekarang ni....

Cikla taktaulah yang blog Cikla ni ada pembaca setia atau tak, tapi apa yang penting Cikla memang suka berkongsi cerita dan tips dengan korang semua.... I love writing.... InsyaAllah Cikla akan terus menulis walaupun sekadar untuk kepuasan sendiri..... 

Opppssss, dah dah la berleter tu... Nanti bosan pulak korang, hehehe.

Post a Comment

2 Comments

  1. Hye Cik la... nie firstime saya singgah blog awak. Salam perkenalan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye... thanks sudi singgah. Nanti cikla bls kunjungan u.. salam kenal

      Delete