Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang. | Jujurnya, cikla dah lama takde baby kecil. Budak Zara pun dah 4 tahun dah umurnya. Cuma, kalau ada rezeki InshaAllah, cikla bakal ber'baby' kecil kembali, lebih kurang 25 minggu dari sekarang. Korang doakan semua berjalan lancar ye. Aamin. Biasanya kalau pregnant, masuk je trimester kedua cikla memang dah start beli dah barangan baby sikit-sikit. 

Yang best,  zaman sekarang ni nak shopping pun lagi mudah dan cepat kot, kalau nak dibandingkan dengan dulu. Lagi-lagi, kalau korang ni jenis malas nak berasak-asak di kedai atau shopping complex, nahhh, shopping online adalah pilihan terbaik. Just click and pay! Betul ke betul? Sekarang ni pun memang banyak sangat website dan blog online yang jual barangan dan pakaian baby termasuklah newborns, infants. Salah satunya, adalah  Lovingly Signed!

Apa dia Lovingly Signed dan apa yang menarik di sana? 

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Kalau korang first time dengar pasal Lovingly Signed ni, ia adalah butik online yang menawarkan pelbagai barangan dan pakaian baby bermula newborns, infants, baby dan kanak-kanak. Ia lahir dari keinginan untuk merevolusikan gifting market di Asia terutama di kawasan Hong Kong dan Singapura. Dengan tagline 'Not Just Different, We Are Unique', bagi cikla memang ngamlah dengan apa yang ditawarkan di Lovingly Signed ni.


Bagi mereka khasnya ibu yang pertama kali pregnant dan tak tahu apa yang perlu di siapkan untuk baby yang bakal lahir, cikla recommended this website untuk korang shopping apa yang berkenan di hati terutama bagi mereka yang gemarkan warna pastel yang lembut. Sejuk mata memandang! Bestnya lagi, Lovingly Signed juga ada menawarkan 'personalised gift' tau. Maksudnya, korang boleh request nama baby korang atau nama si penerima hadiah yang korang nak bagi tu. Memang sangat eksklusif.

Mengapa korang mesti shopping di Lovingly Signed! 

  • Tawaran gift hampers yang menarik. Kadang-kadang macam pening juga nak beli satu-satu. Betul? Kang ada saja yang tak cukup bila tiba masanya nanti. Nah, apa kata korang beli hampers terus. Lagi senang! Pendek kata, semua ada dah dekat dalam tu, termasuklah blanket, towel, cap, bibs dan sebagainya. Ehh, korang pun boleh juga kalau nak beli untuk dihadiahkan pada baby sendiri. Ada banyak pilihan saiz mengikut umur seperti 0-3m, 3-6m, 6-9m, 9-12m dan sehingga umur 3 tahun. Menarik kan? Korang belilah baju baby tu besar sikit, so that nanti takde baju tu sekejap pakai je dah kecil kan. Tahan lama, dan boleh jadi baju turun temurun lagi. Barang eksklusif tu. Tak kan nak pakai jap je. Hihi. 
  • Fabrik adalah dari 100% cotton atau kain kapas. Ciri fabrik dari cotton ni sudah tentu menyerap peluh dan tak panas. Memang sesuai sangat untuk baby terutamanya. Baby ni kalau panas mulalah meragam. Tak selesa. Lagipun, ini juga salah satu inisiatif untuk mengelakkan kulit baby dari terkena ruam atau allergic. Kalau korang nak tau juga, cotton ini adalah fabrik yang terbaik di dunia sebab dia ni tahan kepada semua jenis cuaca. Excellent! 
  • Untuk pengetahuan korang, Lovingly Signed bukan saja menawarkan pakaian dan kelengkapan baby, malah ia juga turut menyediakan service lain seperti baby shower celebration, baby announcements dan sebagainya. Wow, best. Excited lah pulak membacanya ye! Hihi. Lagipun, hadiah yang disediakan pula sangat menarik dan confirm korang mesti suka punyalah! 
  • Macam cikla bagitau awal-awal tadi, korang boleh personalize atau custom nama baby korang pada barangan yang korang beli tu. Dan boleh pilih warna apa yang korang suka. Syokk!

Nak tau produk apa yang ditawarkan di Lovingly Signed? 


Blanket/Hooded Towels.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Kelebihan : Blanket - Design yang menarik (star and stripes) di kedua-dua belah yang mana ia sangat versatile. Towel - diperbuat dari cotton yang lembut, yang akan membuatkan si manja korang sentiasa kering dan hangat walaupun selepas mandi mereka.

Pakaian (Tutus, bibs, rompers, pyjamas, robes, baby grows, tops, bottoms). 
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Pilihan warna pastel yang lembut sesuai untuk baju. Semestinya dihasilkan dari fabrik cotton yang selesa dan tak panas.

Gift (hampers, cards, gifts for girls and boys, unisex gifts, parent gifts). 
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.


Pilihan gift yang pelbagai yang lebih eksklusif dan special untuk yang tersayang.

Toys & accessories (soft toys, toy storages, backpacks, books, laundry bags, lunch bags, toys). 
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Pilihan toys yang comel, diperbuat dari dua lapisan kain yang disumbat dengan bahan lembut (soft quilted fabrics). Hadir dalam 3 pilihan warna yang pastel yang lembut. Backpack yang cute sesuai untuk kanak-kanak lelaki perempuan dengan design yang menarik dan penuh fantasi. Apa kata tambah nama si manja anda supaya ia menjadi kenangan abadi untuk mereka. 

Oh ye, ini yang paling best. Lovingly Signed menawarkan penghantaran percuma di Singapura (anggaran tempoh penghantaran adalah 4 hingga 5 hari), manakala untuk penghantaran antarabangsa pula adalah FREE atau PERCUMA untuk semua tempahan yang melebihi SDG$250. Masa penghantaran juga adalah dalam lingkungan 4 hingga 5 hari. Cara pembayaran boleh dilakukan dalam 2 cara samada melalui PayPal atau Googlepay.

Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.
Personalised your gift at Lovingly Signed. Inilah kelainan yang mungkin korang cari-cari untuk yang tersayang.

Untuk lebih info dan promosi atau apa-apa yang berkaitan, korang boleh pergi ke laman sosial rasmi mereka, seperti berikut :

Laman web : LOVINGLY SIGNED
Facebook : lovinglysigned
Instagram : lovinglysigned

Kredit picture from Lovingly Signed Instagram. 
Share:

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers