Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online. | Memang tak dinafikan, awal-awal tahun memang sangat ramai orang mencari pakai seragam, termasuklah cikgu, opis, marhaban, ajk ajk persatuan, adik-adik form 6 dan universiti. Ehh, ramailah. Tak tertulis cikla kalau nak senaraikan semua. 

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Kalau korang nak tau, dekat butik Si Cantik Manis Boutique Online ni kain jenis ROYAL SILK menjadi PILIHAN NO. 1 para customer. Kain ROYAL SILK ni memang best pakai. Dari pagi sampai petang selesa je. Sesuai sangat  untuk kita mak mak sampaikan ke budak kecik pon ok kalau nak menggayakannya. Kain dia pun sejuk lembut. Jangan risau kain berkedut ke apa, maintain je. 

Kat bawah ni antara design terbaru da  terhangat yang ada di Si Cantik Manis Boutique Online. Warna pun lawa-lawa semua. Jom kita cuci mata dulu. Hihi. 

Batik El-Hana Esklusif. 

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.
Mencari kain seragam open meter dalam jumlah yang banyak? Inilah design terbaru dan terhangat di Si Cantik Manis Boutique Online.

◾MATERIAL ROYAL SILK PREMIUM
◾OPEN METER
◾BIDANG 45"
◾HARGA RM12.50 SEMETER

Kalau rasa berdegup kencang jantung tu, cecepat tekan link biru kat bawah tau! Stock sangat LIMITED! Sungguh. Yang hat ni kala dah habis tak stock lagi tau. CEPAT GRAB sebelum stock tinggal batang roll je.

<Klik link ini untuk sebarang order dan pertanyaan. http://www.wasap.my/60173815843/SAYA_NAK_BATIK_ESKLUSIF_ELHANA_NEW>

Share:

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers