Advertisement

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.

PEMINAT SONGKET PRINTED KENA GRABB KOLEKSI PROMO NI. SEMUA CANTIK-CANTIK. "SILA KLIK LINK WASAP DI BAWAH UNTUK PERTANYAAN STOK SEBELUM ORDER. TQ!" 

Lately, makin ramai yang minat dengan kain songket printed. Boleh memang virallah kain jenis camni. Kalau korang tak koleksi kain ni memang ketinggalan lerr. Hehe. So, disebabkan songket printed ni makin ramai yang cari, cikla nak bagi harga promo kasih sayang tak bertepi dekat korang ni. Memang rugi sangat kalau korang tak grab. Rugi sesangat.

3 pasang cikla nak bagi RM110 tak masuk pos je korang. Diulangi, 3 pasang rm110 tak termasuk pos. Korang boleh campur-campur mana-mana design yang korang nak. Janji 3 pasang, baru dapat harga RM110. Ehh, kalau korang nak beli sepasang-sepasang memang tak boleh lah. Sebab ni promo untuk 3 pasang. Meh cuci mata tengok koleksi yang ada. Mana tau terberkenan kan kan kan. Hihi.

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik.
Peminat songket printed kena grabb koleksi promo ni. Semua cantik-cantik. 

<Sila picit link wasap ini : www.wasap.my/60173815843/naksongketpromo3pasangrm110 untuk order dan pertanyaan mengenai stok>

Post a Comment

1 Comments

  1. cantik cantik ni, cikla. ada yg aida berkenan!
    kena beli awal la ekk kain ela thn ni.
    end of april dah ramadhan, kan.

    ReplyDelete