Advertisement

7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid.

7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid. | Huiishhh, lamanya cikla dah tak menjebakkan diri join giveaway kawan-kawan blogger. Giveaway dengan segmen sendiri pun dah lama tak buat. Hihi. So, disebabkan malam ni mata tak mengantuk, tetengah syok skrol blog kawan blogger, ternampak giveaway ni. Join je la kan, cikla support kekawan.

Jom check macam mana nak join giveaway ni. Jom jom. 

7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid. 

7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid.
7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid. 

Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini ialah: 

◆ Warganegara Malaysia. 
◆ Wajib follow blog Atul. 
◆ Tolong subcribe channel Youtube Atul, tekan ⇒ atulhamid
◆ Rakan-rakan dialu-alukan untuk klik mana-mana iklan yang muncul dalam blog Atul ini & tolong maklum di komen jika ada klik iklan, & Atul akan klik kembali iklan di blog anda! ^^ (Kalau nak klik semua iklan yang ada pun sangat dialu-alukan 😂 )

Cara-cara untuk menyertai:

◆Mesti buat satu post bertajuk "7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid". 
◆ Copy banner di atas dan backlink ke post penganjur. 
◆ Tag 2 rakan blogger dan pastikan mereka juga tahu. 
◆ Copy dan paste link post tersebut di ruang comment post giveaway ini

Pemenang akan dipilih melalui:
◆ Random.org

Hadiah Untuk Giveaway
◆2 helai tudung bawal untuk 2 orang pemenang.

Wahh wahh, senang je kan. Rasanya cikla dah settle syarat-syarat yang ditetapkan. Hope penyertaan cikla ni diterimalah ye.

Kepada Atul dan suami, happy anniversary both of you. Semoga bahagia selalu, till Jannah. InshaAllah. 

Korang yang belum join, jom join reramai. Klik je banner kat atas tu. Giveaway ni berlangsung hingga 31 Disember 2019. Cecepat join. 

Yang dah join, good luck gais. 

Post a Comment

2 Comments

  1. Hai CikLa, terima kasih untuk doanya. & terima kasih juga kerana sudi join GA Atul ni.

    Boleh semak senarai peserta di sini ya

    https://www.atulhamid.com/2019/11/senarai-peserta-7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html

    Good Luck!

    ReplyDelete