Aisey man, dah dekat seminggu raya baru timbul ye kau cikla. Haha. Biasalah kan, since hujung bulan puasa dan awal bulan raya ni memang tutup sementara blog ni. Huhu. 

Bukan apa, masa memang sangat mencemburui. *amboi, nak salahkan masa pulak kan. Tapi, seriously memang lately cikla tak cukup masa nak update blog. Memang banyak jugaklah story nak share dengan korang, tapi itulah tak menyempat-nyempat.

So, macam mana raya korang? Still sakan beraya lagi ke? Atau dah stay kat rumah je tunggu orang datang. Haha. 

Macam cikla, encik suami dah start kerja semalam, memang tak ke manalah. Duduk rumah je. Nak-nak pulak, isnin depan dah bukak sekolah memang banyak benda nak buat. Nak gosok baju lagi, kapur kasut lagi. Macam-macam!

So, sukalah kiranya cikla nak share sedikit moment raya hari tu. Actually, takdelah bergambar banyak sangat, dapat mana yang sempat je. Biasalah kan, bila dah ramai-ramai, handphone lupa terus. Hehe. Jom cuci mata mata tengok mak jemah and her family posing. Haha. 

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Yang kat bawah ni #OOTD raya kedua...

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!

Raya, raya, raya 2018!
Raya, raya, raya 2018!


By the way, tak terlambat kot untuk cikla nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk korang semua. MAAF ZAHIR BATIN. 

Semoga lebaran ini memberi seribu rahmat dan merapatkan lagi ukhwah sesama saudara dan rakan taulan. Aamiin!