Advertisement

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak.

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak. | Amboi, tajuk bukan main panjang. Haha. Tu dia, nak tunjukkan betapa excited nya cikla nak story dengan korang ni. Hehe. Kisah gembira ini bermula bila cikla join giveaway anjuran blogger Mak Lin. Nah, dengan tak semena-mena cikla terpilih pulak sebagai salah seorang pemenang giveaway tu.

Link penyertaan di SINI, dan pengumuman pemenang di SINI.

Waduh waduh. Siapa aje yang tak happy dapat hadiah kan. Kecik ke, besar ke.. Itu belakang kira, sebab rezeki kan. Bak kata pepatah, rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari!

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak. 

So, hadiahnya adalah Voucher barangan  bernilai RM30 dari DouDou.my. Inilah hasilnya... 

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak.
Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak. 

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak.
Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak. 

Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak.
Abang Ammar dapat baju cantik habuan menang giveaway anjuran blog CeritaMak. 

Hensem tak abang Ammar?

Korang pernah dengar tak DouDou.my ni? Kalau korang nak tau, DouDou.my ni adalah salah satu ONLINE BABY SHOP MALAYSIA yang semakin mendapat tempat di kalangan mereka yang gemar membeli-belah secara online. Walaupun begitu, ini kali pertama cikla tau pasal DouDou.my. Tapi itulah. Rugi tak tau awal.. Memang best shopping kat sini...

Kalau korang nak usha usha dulu or nak beli terus baju-baju cantik dari DouDou.my ni, klik di link berikut :

Facebook : DouDou.my
Instagram : DouDou.my
Website : DouDou.my

Zaman sekarang ni semua senang. Tak payah nak bersesak-sesak kat shopping mall sana tu. Kita shopping online je. Tunggu je abang posmen pin pon pin pon depan pintu rumah korang bawak barangan idaman korang tu... Hihi...

Jangan lupa terjah ye!

Post a Comment

7 Comments

  1. awww makin handsome abang ammar pakai baju baru :D

    ReplyDelete
  2. Wah.. dapat hadiah. rezeki si hensem ni hehe

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  3. Oloh olohh..hencem nya ammar

    ReplyDelete
  4. tahniah cikla.
    aida da klik dou dou tu.
    just tak sempat join giveaway ni.
    busy beraya :) hi hi hi hi...

    ReplyDelete
  5. Rezeki abg ammar. :)

    ReplyDelete