Alhamdullilah, tamat sudah segmen giveaway semalam. Syukurlah, ada jugak yang sudi join dan support blog cikla. Thanks korang atas kesudian korang. So, hari ini cikla nak umumkan dua orang pemenang iaitu pemenang GIVEAWAY dan top commentator blog untuk bulan Mei.

Keputusan pemenang GIVEAWAY dan TOP COMMENTATOR MAY!
Gambar diubahsuai dari carian Google. 

Dah tak sabar nak tau siapkah pemenangnya? Jom kita semak sama-sama...

Pemenang giveaway. 

Cikla nak umumkan pemenang giveaway dulu. Seramai 12 orang yang mencuba nasib. Hehe.. Macam yang cikla nyatakan sebelum ni, pemilihan pemenang akan menggunakan cara pick up by myself. Senang cakap, guna cara pilih dan menanglah.

Jom kita tengok siapa yang kena!


Siapa tu? Yeayyy. Peserta no. 7 terpilih. Tahniah.

Keputusan pemenang GIVEAWAY dan TOP COMMENTATOR MAY!
Keputusan pemenang GIVEAWAY dan TOP COMMENTATOR MAY! http://www.sayidahnapisah.com/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html?m=1

So, awak yang terpilih itu sila WhatsApp kan detail seperti nama, alamat dan no telefon ke 017-3815843 dengan segera untuk tujuan pengeposan hadiah yang dijanjikan. Jangan lambat sangat tau. Kalau lambat, cikla akan pilih orang lain pulak ye hehe. Bukan apa, cikla nak settle kan ni semua sebelum kita beraya nanti...

Pemenang top commentator May.

Untuk pemenang top commentator pulak, pemilihan pemenang adalah berdasarkan 'carta' top commentator yang ada dalam blog cikla. Jom kita tengok siapakah yang berada di ranking pertama carta.

Keputusan pemenang GIVEAWAY dan TOP COMMENTATOR MAY!
Keputusan pemenang GIVEAWAY dan TOP COMMENTATOR MAY!


Haaaa, tu dia. Blogger FARHANA JAFRI berjaya mengungguli carta dengan Tahniah! So, sila WhatsApp di 017-3815843 untuk tebus hadiah awak ye. Cepat cepat jangan lambat-lambat!

Tahniah sekali lagi kepada yang terpilih. Pada yang tak terpilih, janganlah berkecil hati tau. InshaAllah kalau ada rezeki lebih, cikla akan buat giveaway lagi. Untuk top commentator pulak, lepas ni cikla akan pilih pemenang untuk setiap bulan. So, rajin-rajinlah singgah dan komen di blog kerdil ini ye...

Thanks for your support!