Advertisement

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM.

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM. Assalamualaikum wbt. Join giveaway lagi. Hihi. Manalah tau ada rezeki menang kan. Boleh bergaya dengan sling bag bling bling. Korang nak join. jom klik banner berikut.

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM.
GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM.

Giveaway berlangsung sehingga 24 Jun 2018.Pemilihan pemenang pulak, Sha akan pilih pemenang yang paling nampak paling aktif komen, like gambar kat ig ke ataupun yang bagi komen mengenai blog Sha yang paling best.

Ok Sha, Insha Allah, cikla akan lakukan itu. Hihi...

Komen cikla mengenai blog Sha :

Bagi cikla, blog Sha ni dah ok dah. Tak berserabut sangat, dan yang paling penting blog laju je nak bukak. Tak perlu nak tunggu lama-lama.

Good luck korang. Jangan lupa join tau!


Post a Comment

3 Comments