21 May 2015

Selamat hari lahir.... kakak Batrisyia.

Hai semua. Dah lunch? Oklah, sebenarnya cikla nak share moment cikla sekeluarga masa sambut birthday anak sulung cikla. Ala, majlis kecil-kecilan aje. Just untuk meraikan anak cikla ni.

Selamat hari lahir....  kakak Batrisyia.
Selamat hari lahir....  kakak Batrisyia.

Actually majlisnya awal bulan hari tu. Tapi takdan nak update. Busy sokmo teman. Baru sekarang ada masa nak update. Untuk pengetahuan, kakak Batrisyia lahir tanggal 3 Mei 2010. Dah 5 tahun dah usianya. Ni cikla belanja gambar keknya je. Nampak sedap tapi memang sedap pun. Hehe.

Selamat hari lahir....  kakak Batrisyia.
Selamat hari lahir....  kakak Batrisyia.

Oklah, ibu nak wish (walaupun dah lepas).

"Selamat hari lahir kakak Batrisyia. Dah 5 tahun dah usia kakak. Sekejap je masa berlalu. Lahirnya kakak 5 tahun lalu mewarnai hidup ibu dan ayah. Semoga kakak menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada ibu dan ayah. Aamiin"

1 comment:

  1. happy belated bday Batrisya, semoga membesar sebagai puteri yang solehah .amin

    ReplyDelete

Disclamiers

Ini adalah blog peribadi. Semua perkongsian di dalam blog ini adalah untuk simpanan dan rujukan pemilik blog pada masa akan datang. Perkongsian yang dipaparkan adalah dari pendapat peribadi dan sebahagiannya adalah dari sumber yang telah dinyatakan pemilik asalnya. Komen yang berbau negatif akan dipadam serta merta.