Advertisement

LIEBSTAR AWARD!! 1ST TIME NIH...

LIEBSTAR AWARD!! 1ST TIME NIH... | Assalamualaikum wbt... Waduh2... macam tak caya je cikla telah di'tag' untuk Liebstar Award ni. Selalu cikla baca je. Tapi, kali ni cikla lak di'tag'. Macam excited la plak.. hehehehe... Sebab tak sangka ada gak yang sudi meng'tag blog cikla yang tak berapa nak comel dan baru setahun jagung ni.. hehehe... Btw, tq so much pada adik manis Isabella Idura sebab sudi meng'tag' akak.... thanks dear... ^_^ salam kenal...

LIEBSTAR AWARD!! 1ST TIME NIH...

LIEBSTAR AWARD!! 1ST TIME NIH...
LIEBSTAR AWARD!! 1ST TIME NIH...

Oklah.. ni cikla cubalah nak menjawab apa yang ditanya... semoga berpuas hati dengan jawapanku ini.. hehehe...

  1. Apa anda paling tak suka masa berblogging? - Yang paling cikla tensen dan tak suka masa berblogging ni bila internet slow giler... nak update enty pun payah. Tu belum lagi nak bw lagi... arghhhh....
  2. Apa kesusahan anda masa berblogging? Kesusahan?? Ermm... bila nak kejar masa nak update blog. Maknanya kadang2 susah nak cari masa free, tu pasal kadang2 blog pun dah naik bersawang sebab lama tak update. Al-maklumlah cikla kan surirumah tangga yang busy.. hehehe...
  3. Apa yang paling mengembirakan anda masa berblogging? Gumbira?? Bila blog kita ramai orang menyinggah, dapat kawan baru boleh share info & pengalaman memasing...
  4. Jenis blog yang macam mana paling anda suka? Simple, senang nak loading, tak terlalu banyak sangat iklan sebab susah nak baca post. Asyik2 kuar ads... huhu..
  5. Berikan 3 blog favorite anda. Blog favorite?? Ala rahsia boleh? Nanti yang lain kecik ati lak.. hehe...
  6. Sape anda nak jadi? Jadi diri sendiri ajelah... hehe... 
  7. Tempat paling best pernah anda pergi? Ermm... entahlah... Genting Highland kot... hehe... 
  8. Comment ikhlas pasal blog bella. Blog bella simple, senang nak loading, tak terlalu sarat sangat... pendek kata terbaiklah. (ikhlas ni tau bukan bodek2). 
  9. Barang yang paling anda teringin nak beli. Galaxy Tab 3.0 
  10. Ceritakan pengalaman paling romantis anda. Masa first anniversary (masa bercinta dulu) my bf (sekarang dah jadi suami) hadiahkan sejambak rose merah.. sweet sangat sebab depan orang ramai. pastu belanja makan pizza.. hehehe.. 
  11. Tempat makan kegemaran anda di mana? cikla tak kisah mana2 pun. tapi rasanya yang paling favorite restoran tomyam dan seafood... nyummm...

Fuhh... selesai sudah menjawab. Berpeluh2 gak ni.. hehe... oklah... la ni cikla lak nak meng'tag' anda2 yang bertuah... jeng jeng jeng... siapakah gerangannya tu...


Dan soklannya adalah...... jeng jeng jeng......
  1. Sejak bila anda berblogging?
  2. Siapa blogger favorite anda? Bagi 3 orang.
  3. Apa tabiat pelik yang anda rasa anda tak boleh nak buang?
  4. Tempat paling jauh anda pernah travel?
  5. Apa filem pertama anda tengok kat panggung wayang?
  6. Apa tujuan anda berblogging?
  7. Siapa yang paling rapat dengan anda selain dari keluarga?
  8. Cerita sikit apa yang menarik pada diri anda?
  9. Apa makanan dan minuman favorite anda?
  10. Komen ikhlas pasal blog cikla... 
  11. Siapa penyanyi dan pelakon favorite dan sebab apa suka bebenor dengan deme?
  12. Bila birthday date anda? Manalah tau tetibe cikla termurah hati nak bagi present... hehehe...
Haaa... amacam? Mencabar tak soklannya? Saja je cikla bagi extra satu soalan... hehehe... Oklah, pada yang di'tag... selamat menjawab.,....

Post a Comment

9 Comments

  1. hahahha. part internet lambat lah yang paling sedih sekali. Rasa macam nak menangiss je. Wuu~π_π

    btw. thanks kak sebab sudi tag. hehehe. :) inshaaAllah nanti aina jawab ye. ^^

    ReplyDelete
  2. Aishh..tulaa..bile ternet slow. Nak bw pun macam malas. Takpun takde idea, tu p0n tak best gak tu. Haha

    Thanks cikLa tag ana. Oke, soalan best2 dan berdebar2 ai dibuatnye. Isk! Nanti ana jawab tau.

    ReplyDelete
  3. Holla...Tq.. sudi jawab. Sangat puas ati. cik la tau.cik la sorg je baru jawb soalan bella. Kalau award pun kat tangan bella, bella bagi kat cik la je.. serious!! Tp cik la, tak kan saya nak jawab lgi? huhuhuuhu... saya cuba cari masa tau. assalamualaikum.. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuh leganya Bella puas hati. hehehe... Ala... Yg ni cikla yg tag Bella.... Hehehe... Btw, take your time... Peace.... ^_^

      Delete
  4. Haaaaa kena tag. ok baiklah. nanti kiter jawab semua

    ReplyDelete