Advertisement

Wajib bersin nonstop tiap pagi. Terus rimas dan stress.

WAJIB BERSIN NONSTOP TIAP PAGI. TERUS RIMAS DAN STRESS. "π˜‰π˜¦π˜΄π˜΅ 𝘨𝘢𝘯𝘒 π˜”π˜”π˜Ž 𝘯π˜ͺ. 𝘚𝘦𝘣𝘒𝘣 𝘱𝘒𝘨π˜ͺ 𝘡𝘒π˜₯π˜ͺ 𝘒𝘬𝘒𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘴π˜ͺ𝘯 𝘣𝘦𝘳𝘴π˜ͺ𝘯. π˜›π˜¦π˜³π˜Άπ˜΄ 𝘒𝘬𝘒𝘬 𝘴𝘒𝘱𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘡𝘢𝘬 π˜› π˜₯π˜ͺ 𝘣𝘒𝘡𝘒𝘯𝘨 𝘩π˜ͺπ˜₯𝘢𝘯𝘨. π˜›π˜¦π˜³π˜Άπ˜΄ 𝘳𝘒𝘴𝘒 𝘭𝘦𝘨𝘒. 𝘞𝘒𝘯𝘨π˜ͺ 𝘫𝘢𝘨𝘒𝘬. 𝘈𝘬𝘒𝘬 𝘴𝘢𝘬𝘒."

Bersin dan hidung berair waktu pagi memang kawan rapat kalian yang selalu gatal-gatal hidung dan telinga tu kan. Asal bangun pagi jer wajib bersin. Asal bersin tu dah tahu la kalian dah bangun pagi. Jangan sampai satu kampung tahu dah la yerr. 

Kalau nak cepat dan tak nak rasa berminyak yang melekit melekit tu kalian amat digalakkan guna jer sipinki wangi best friend forever cikla ni. Apa lagi kalau bukan minyak urut moden MMG ni haaa. 

Dia ada minyak kayu putih yang ada efek dekongestan yang dapat bantu legakan hidung tersumbat, bantu redakan batuk, radang dan infeksi di saluran nafas kalian tu. Dekongestan jugak bantu redakan  bengkak kat pembuluh darah di dalam hidung sebab infeksi kuman dan habuk habuk halus yang kalian sedut tanpa rela tu. 

Jangan percaya terus cakap cikla ni. Guna dulu baru dapat feel wangian setaman lavender dan tetiba bersin bersin waktu pagi dah terbang dibawa kobid terus hilang ditelan debu debu jalanan.

Cuba tau! Jangan nyesal bila bersin kalian bertambah parah. 

Nak cuba MMG sendiri? Tekan SINI

Post a Comment

0 Comments