10 October 2019

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. | Orang cakap tengok bunga cecantik tu terapi minda dan mata jugak.
Nahh, cikla belanja pemandangan 'indah' dari kebun bunga kuuuu.

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata.
[Entri bergambar] : Tengok bunga cantik, terapi mata. 

Selamat petang korang. Apa aktiviti petang ni? 

6 comments:

  1. Replies
    1. kan. tapi sekarang musim panas cian pokok kering je. itupun siram 2 kali sehari.

      Delete
  2. wahh, comel molek jer bunga2 tu. kaella dekat kg banyak sangat bunga, kalau dah dekat bandar ni takdelah nak tanam bunga hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. tapi mcm cikla nak tanam pun tengok tahap kerajian gak laa.

      Delete
  3. geram tengok pokok bunga yg tengah berbungan lebat ni

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.