"SILA KLIK LINK WASAP DI BAWAH UNTUK PERTANYAAN STOK SEBELUM ORDER. TQ!"

Cikla perasan, la ni kain jenis Royal Silk ni semakin mendapat tempat di hati cikpuan cikpuan dekat Malaysia ni. Mana taknya, memang banyak kelebihan kain jenis ni. Dah tentu jadi kegemaran semua kan. Siapa yang takde koleksi kain dari material ni memang ketinggalan ketapi laah. Hihi.

Kelebihan kain material Royal Silk ini sudah semestinya dia jenis yang lembut dan sejuk. Ciri kain sebegini dan semestinya buat mereka yang memakainya selesa sepanjang hari. Sudah la selesa, nak gosok pun senang. Lepas ni takyah buang buang masa sebab tercegat lama-lama dekat iron board tu sampai berpeluh peluh tiak. Kihkihkih. Sekali layer, zaasss dah hilang kedut dah. Takyah tenyeh tenyeh dah. Settle!

Dah siap cantik bergosok licin jek, haaa susah plak nak kedut. Korang duduklah macam mana punya pesen  pun, memang tak berkedut. Siyes. Ohh ye, korang yang saiz XL, hatta 7XL pun boleh bergaya dengan kain ni sebab korang boleh request berapa meter korang nak. Best kan? Boleh la order dengan hati yang gumbira kan. Takyah risau kain tak cukup ke apa.

So, korang boleh pakai sedondon satu ofis ke, satu jabatan ke, satu sekolah ke, ehh satu family ponn boleh. Bridesmaid, geng marhaban, geng masjid, geng AJK Kampung, persatuan kampung/Taman, kolej, universiti. Ala semua boleh aje dong!

Meh cuci mata pilih mana yang berkenan. 

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Harga dia? Cuma RM12.50 semeter sahaja korang. Kalau korang nak request tambah batu pun boleh. Tapi, kena tambah RM10 je.  Jemput grab sepasang dua. Hehe.

<Sila picit SINI untuk order dan pertanyaan stok>