Advertisement

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

JOM BERGAYA DENGAN ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC. "SILA KLIK LINK WASAP DI BAWAH UNTUK PERTANYAAN STOK SEBELUM ORDER. TQ!"

Cikla perasan, la ni kain jenis Royal Silk ni semakin mendapat tempat di hati cikpuan cikpuan dekat Malaysia ni. Mana taknya, memang banyak kelebihan kain jenis ni. Dah tentu jadi kegemaran semua kan. Siapa yang takde koleksi kain dari material ni memang ketinggalan ketapi laah. Hihi.

Kelebihan kain material Royal Silk ini sudah semestinya dia jenis yang lembut dan sejuk. Ciri kain sebegini dan semestinya buat mereka yang memakainya selesa sepanjang hari. Sudah la selesa, nak gosok pun senang. Lepas ni takyah buang buang masa sebab tercegat lama-lama dekat iron board tu sampai berpeluh peluh tiak. Kihkihkih. Sekali layer, zaasss dah hilang kedut dah. Takyah tenyeh tenyeh dah. Settle!

Dah siap cantik bergosok licin jek, haaa susah plak nak kedut. Awak duduklah macam mana punya pesen  pun, memang tak berkedut. Siyes. Ohh ye, awak yang saiz XL, hatta 7XL pun boleh bergaya dengan kain ni sebab awak boleh request berapa meter awak nak. Best kan? Boleh la order dengan hati yang gumbira kan. Takyah risau kain tak cukup ke apa.

So, awak boleh pakai sedondon satu ofis ke, satu jabatan ke, satu sekolah ke, ehh satu family ponn boleh. Bridesmaid, geng marhaban, geng masjid, geng AJK Kampung, persatuan kampung/Taman, kolej, universiti. Ala semua boleh aje dong!

Meh cuci mata pilih mana yang berkenan. 

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.
Jom bergaya dengan ROYAL SILK ESKLUSIF KOD IC.

Harga dia? Cuma RM12.50 semeter sahaja awak. Kalau awak nak request tambah batu pun boleh. Tapi, kena tambah RM10 je.  Jemput grab sepasang dua. Hehe.

<Sila picit link wasap ini : www.wasap.com/60173815843/royalsilkkodIC untuk order dan pertanyaan stok>

Post a Comment

1 Comments