Advertisement

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019. | Alhamdullilah, kita dah masuk bulan April pun kan. Rasa macam cepat pulak masa berlalu, Allahu adakah aku serang yang leka ya Allah? Ampunkan aku!  So, macam biasa setiap kali habis bulan cikla akan pulih seorang top commentator yang akan menerima hadiah cenderahati dari cikla tanda cikla appreciate kesudian korang berkunjung dan meninggalkan jejak di blog picisan ini.

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.
Gambar diubahsuai dari carian Google. Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.

Kali ni cikla nak bagi hadiah topup RM10 ye dan cikla akan pilih guna khidmat random.org.

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.

Sebelum tu, jom kita tengok senarai top ten mereka yang selalu datang jalan-jalan ke blog cikla ni.


Inilah diaaa.

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.
Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.

Kebanyakan dari mereka memang familiar laa. Thanks ye korang semua sebab sudi datang sini.

So, inilah masa yang ditunggu-tunggu. Hehe. Dengan kuasa boboi 13, jom kita klik random. org untuk pilih siapa yang bertuah tu. Here we goooo.

Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.
Top commentator pilihan cikla untuk bulan Mac 2019.

Wah, no 9 yang kena. Hehe. Tahniah Aiman sebab terpilih. So, sila wasap ke no 0173815843 dan taip PEMENANG HADIAH TOP COMMENTATOR MAC dan tulis sekali line telefon awak untuk diberi no topup ye. Pada yang tak terpilih janganlah jauh hati plak. Mungkin rezeki korang lepas ni ye. Ehh, janganlah serik nak singgah sini lagi ye.

Walau apa pun, terbaik korang!

Post a Comment

6 Comments

  1. woot woot kite nampak nama kiteee dalam senarai hihi.. thank you jugak CikLa selalu singgah blog CT =)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada top komentar

    ReplyDelete
  3. yeahh. terima kasih cikla :)

    ReplyDelete
  4. tahniah pada yang terpilih..

    ReplyDelete