05 April 2019

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. | Assalamualaikum wbt. Dalam kebizian cikla melakukan tugas hakiki dan menguruskan bisnes minyak urut yang baru nak up kata orang, sempat gak cikla join segmen bloglist 24 jam anjuran blogger fofular, Mialiana.

Alhamdullilah, rezeki cikla terpilih menjadi salah seorang yang bertuah duduk dalam bloglist blog owsem tu.

Wahh, macam tak percaya kan.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.
Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. 

Sebenarnya, cikla join pun dah last minit. Tapi, itulah. Kalau dah rezeki tak ke mana kan. InshaAllah, lepas ni cikla akan cuba up entri setiap hari, walaupun kadang-kadang terkejar-kerja gak laa.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.
Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. 

Pada mereka yang terpilih macam cikla, tahniah korang.

6 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah CikLa..

    ReplyDelete
  2. bertuah betul CikLa sebab terpilih walaupun join last minit hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah cikLa
    Tahniah semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  4. tahniah cikla. best la bertapak dalam blog mia liana kan

    ReplyDelete
  5. tahniah ya... terima kasih support segmen mia.... (^_^)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. Tahniah CikLa..

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.