Advertisement

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. | Dalam kebizian cikla melakukan tugas hakiki dan menguruskan bisnes minyak urut yang baru nak up kata orang, sempat gak cikla join segmen bloglist 24 jam anjuran blogger fofular, Mialiana. Alhamdullilah, rezeki cikla terpilih menjadi salah seorang yang bertuah duduk dalam bloglist blog owsem tu. Wahh, macam tak percaya kan.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.
Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. 

Sebenarnya, cikla join pun dah last minit. Tapi, itulah. Kalau dah rezeki tak ke mana kan. InshaAllah, lepas ni cikla akan cuba up entri setiap hari, walaupun kadang-kadang terkejar-kerja gak laa.

Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com.
Yeay, terpilih dalam segmen bloglist anjuran blog Mialiana.com. 

Pada mereka yang terpilih macam cikla, tahniah korang.

Post a Comment

6 Comments

  1. Alhamdulillah..tahniah CikLa..

    ReplyDelete
  2. bertuah betul CikLa sebab terpilih walaupun join last minit hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah cikLa
    Tahniah semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  4. tahniah cikla. best la bertapak dalam blog mia liana kan

    ReplyDelete
  5. tahniah ya... terima kasih support segmen mia.... (^_^)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. Tahniah CikLa..

    ReplyDelete